Fotografie

Tell-a-friend


Fotografie » Tell-a-friend

Een interessante pagina gevonden en je wilt deze informatie op een gemakkelijke manier naar iemand anders sturen? Dit kan heel eenvoudig met dit formulier!

Deze site staat boordevol nuttige informatie. Wij bieden je de mogelijkheid deze informatie op een eenvoudige manier door te geven aan vrienden en kennissen die misschien ook geïnteresseerd zouden zijn.

Hoe werkt het systeem? Je geeft je email adres en dat van je correspondent in. Eventueel kan je een verklarende tekst bijvoegen. Het email wordt automatisch verstuurd met een link naar de betreffende pagina (de pagina waar je op het icoontje 'Tell-a-Friend' hebt geklikt, dus ). Zowel jij als je correspondent ontvangen het bericht.

Email adressen worden enkel gebruikt voor de mailafhandeling en worden nooit opgeslagen! Het bericht wordt verstuurd met jouw email adres als afzender, dus als je correspondent een antwoord geeft, komt die bij jou terecht, niet bij mij. Enkel je IP adres en de datum wordt bewaard.

Berichten verzenden vanaf een hotmail adres kan enkel via de hotmail servers zelf (SPF: sender policy framework). De technische uitleg zou ons te ver leiden, het gevolg is echter wel dat u geen hotmail adres kan gebruiken als afzender (indien u dit wel zou doen wordt het adres veranderd naar een lokaal adres van mijn mailserver).

Je naam Je email
Naam bestemmeling Email bestemmeling
Kode Schrijf deze cijferkode over.
Tekst

Binnen een paar minuten ontvang je een copie van het bericht (een praktisch voorbeeld staat hier rechts).

Wens je meerdere berichten te versturen, dan kan dit door na ieder bevestiging op de "back"-knop van je navigator te drukken. Je hoeft dan enkel de naam en adres van de bestemmeling te wijzigen. Gebruik dit aub niet om mensen te spammen! IP adressen worden opgeslagen en het aantal berichten dat je via een IP adres kan versturen is beperkt!

De server is eigendom van Belgium Model Academy vzw.

Stuur een mail met verwijzing

-